Hogyan működik?

Ebben segít Önnek a hardverbeszerelés nélküli gépjárműkövetés

A TELL Connect Car: megbízható, innovatív technológia

A 2019 után gyártott járművek (néhány típus esetében akár a korábbi évjáratok is) olyan beépített hírközlési rendszerrel rendelkeznek, melyek a jármű által termelt összes adatot elérhetővé teszik, és továbbítják az autógyáraknak.

Ezzel a külső hardverek okozta magas hibafaktor kiküszöbölhetővé vált. 

A gyári rendszereknek köszönhetően nincs szükség külső hardveres alkatrész beépítésére. Cégünk magas biztonsági protokollok segítségével fér hozzá az autógyárak által tárolt adatokhoz, melyeket az Ön rendelkezésére bocsátunk. 

Nem szükséges kivonnia járműveit a használatból: a gyári rendszerhez kapcsolódó megoldásnak köszönhetően flottája végig profitábilis marad, nincs külső gyártótól származó, új eszközbeszerelés, így ez nem befolyásolja a járműhöz kapcsolódó garanciát sem. 

Rendszerünket a weboldalunkon keresztül néhány kattintással telepítheti: az aktiválást követően flottája járművei azonnal bekapcsolhatók a szolgáltatásba, ez Önnek semmilyen plusz egyeztetéssel, munkával, kiállással nem jár, és mivel nincs hűségidő sem, ha változik a flotta járműszáma, ezt is pár kattintással lekövetheti.

Flottája nem csak a szolgáltatás telepítése közben marad profitábilisabb. A gyárilag pontos, valós idejű adatok segítségével hosszú távon, eredményesebben optimalizálhatja költségeit és járművei kihasználtságát.

Hogyan működik?

A BMW gyári szolgáltatásaiból kinyert adatok segítségével hozzáférhet a járműve pozíciójához, szenzoradataihoz, és szervízadataihoz.

Hogyan működik?

Az autója gyári szolgáltatásaiból kinyert adatok segítségével hozzáférhet a járműve pozíciójához, szenzoradataihoz és szervizadataihoz.

Az adatok segítségével biztonságosan tudja üzemeltetni flottáját, illetve üzemanyagot takaríthat meg.

Tartsa kézben az irányítást

A TELL Connect Car a következő adatokhoz nyújthat hozzáférést:

 • Megbízható üzenetküldés
  • Alkalmazásunk zárt, titkosított hálózaton keresztül biztosítja a chatelés lehetőségét a sofőrök és a diszpécserek között. A funkció sajátossága, hogy vegyes kommunikációra is alkalmas. Vezetőként, menedzserként akár vissza is olvashatja az üzeneteket.
 • Megállási pontok
  • GPS koordinátákkal és pontos címmel együtt rögzítjük a jármű indulási, megállási és érkezési pontjait. Az információk különböző kimutatások, menetlevelek elkészítéséhez is felhasználhatók.
 • Üzemanyagszint
  • Kimutatásainkban a  műszerfallal megegyező üzemanyagszintet tüntetjük fel, az alkalmazásban pedig a valós idejű információt is nyomon követheti. A pontos adatok segítségével könnyebb és pontosabb lesz az üzemanyag-elszámolás és könyvelés, felderítheti az üzemanyag-használattal kapcsolatos visszaéléseket és optimalizálhatja költségeit.
 • Céges, és magán utak elkülönítése
  • Az azonosítást követően a sofőr elkülönítheti a céges-, és magán útjait. Segítségével Ön az adatvédelmi törvénynek megfelelően járhat el a kimutatások elkészítésében. Az adat éves üzemanyag-elszámoláshoz is felhasználható a NAV felé.
   Részletek
 • Egyéb azonosítási kategóriák
  • Az úthoz és a szállítmány sajátosságaihoz igazítva bővítheti a menetlevélen feltüntetett adatokat -szöveges és számszerűsített formában. A dokumentum többek között a szállított személyek adataival, és a munka típusával is kiegészíthető.
 • Műszerfallal megegyező km-óra állás
  • A kimutatásokban a műszerfalon rögzített kilométeróra-állást tüntetjük fel. A TELL Connect Car alkalmazásban pedig a valós idejű állás követése is lehetséges.
   Részletek
 • Sofőr-azonosítás
  • A sofőrök egyszerűen, QR-kód vagy Bluetooth segítségével jelentkezhetnek be az adott járműre. A kihasználtság növelésére valós idejű adatok segítségével ellenőrizheti, hogy ki, hány kilométeren és milyen időtartammal használta a járművet.
   Részletek
 • Elektromos autók töltöttsége
  • Elektromos és plug-in hybrid járművek esetén is részletes adatokat biztosítunk, pl  a műszerfallal megegyező töltöttségi állapot százalékokban kifejezve. A valós idejű adatok segítik az ingyenes és térítéses utak visszakövetésében, és a jármű átlagfogyasztásának kimutatásában.
 • Dokumentumok beküldése
  • Alkalmazásunk fényképküldő funkció segítségével, zárt hálózaton belül biztosítja a különböző dokumentumok (például szállítólevelek, számlák) és az áruról készült dokumentációk továbbítását. Így már a szállítás közben elkezdheti az adminisztrációt, illetve a jövőben is megtekintheti az elküldött fájlokat.

Try it without a loyalty period and hidden costs

Choose from our package offers and benefit from fleet tracking without external hardware installation!

Támogatott autómárkák

Mindennap azon dolgozunk, hogy a szolgáltatást a lehető legtöbb ügyfelünk számára elérhetővé tegyük, így a támogatott gépjárművek listája folyamatosan bővül.

Nincs az autója a támogatott márkák között? Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Cégünkről

Célunk, hogy flottája a legjobb kezekben legyen

A TELL Kft. magyar tulajdonú vállalatként 2009 óta része a hazai járműkövetési piacnak, és ma már több mint 3000 vállalat 35 000 gépjárművének vonatkozásában nyújt teljes körű flottamenedzsment szolgáltatást.

Innovatív vállalat vagyunk családi értékekkel, így számunkra a fejlődés és a biztonság a legfontosabb. 

Éppen ezért fejlesztettük ki hardveres flottakövetési megoldásunk, az Easytrack mellett a külső hardver beszerelése nélküli TELL Connect Car-t, hogy még nagyobb kényelmet és profizmust nyújtsunk a gépjárműkövetési szolgáltatások piacán.

Kutatás-fejlesztéssel foglalkozó kollégáink mindennap azért dolgoznak, hogy az Ön igényeire szabva, a legmodernebb technológiákat felhasználva prémium szolgáltatásokban részesíthessük vállalkozását. 

Az autógyárakkal együttműködésben működtetjük rendszerünket, így adatai gondos, hozzáértő kezekben maradnak. 

Emellett tudjuk, hogy a biztonság egyik alappillére a rugalmasság. Éppen ezért szolgáltatásainkat hűségidő és rejtett költségek nélkül veheti igénybe.

 

Cégünkről